New York Yankees Beyzbol Stadyumu (ABD)

New York Yankees Beyzbol Stadyumu (ABD)

Seattle Mariners Stadyumu´nda olduğu gibi, GigaTera spor aydınlatması New York Yankees Stadyumu´na başarıyla tamamlandı. Seattle Mariners Stadyumu´na SUFA 800W ürünü takılırken, New York Yankees Stadyumu´na mevcut SUFA ürününün yükseltilmiş versiyonu olan SUFA-A 1kW takıldı. MLB denetçisinin görüşlerini dinleyerek kurulumun başarısı hakkında bilgi edinilebilir.

(Müşavir Firma Yorumları):

İç sahanın aydınlatma seviyesi, HID sisteminin Haziran 2015´teki son ölçümlerine göre +%25 daha yüksek ve dış sahadaki seviye +%50 daha yüksektir. İç saha homojenliği yaklaşık olarak aynıdır ve saha homojenliği, son HID aydınlatma sistemleri ölçümlerinden çok daha iyidir. Tüm bunlar %35-40 enerji tasarrufu ile sağlanır. Bu sistem, MLB´deki herhangi bir oyun parkının en parlak ve en iyi homojenliklerine sahiptir. İç saha ve dış sahanın neredeyse tamamen aynı olduğuna dikkat edilmelidir (440+ kandela). Tüm sahanın aynı seviyelerde aydınlatılmasına oyuncuların reaksiyonlarını görmek ilginç olacak.

Bu proje, mevcut 888 adet HID 1kW, 1.5kW, 2kW aydınlatmanın 692 adet SUFA-A 1kW LED ürünü ile değiştirilmesinden oluşan bir kurulum örneğidir. UHD yayınlarını destekleyen Flicker-Free, doğal renge en yakın renksel geriverim, GeSS çözümleri ile eşit aydınlatmanın elde edilmesi, sporcular, sporseverler ve izleyiciler için keyifli bir aydınlatma ortamı yaratıyor - bu durum, GigaTera´nın kesinlikle dünyanın en iyi aydınlatma teknolojisine sahip olduğunu gösteriyor.

Kullanılan Ürünler